Spre deosebire de anumite pilule de slabit inca disponibile prin unele farmacii si magazine cu profil naturist si eliberate fara reteta, medicii au posibilitatea sa prescrie medicamente adevarate cu rol in scaderea buna a greutatii corporale, unele destinate pentru cure de slabit pe perioade mai scurte de vreme si altele menite sa ajute persoanele obeze sa piarda mult in greutate pe perioada mai lungi de vreme.
Astfel de pilule de slabit eliberate cu parafa medicului de familie pot face rau uneori persoanelor care sufera de diabet, probleme de inima sau tensiune arteriala, dar exista si alternative mai bune, fiind de datoria medicului specialist sa identifice medicamentele cele mai potrivite cu starea de sanatate generala a pacientului. Suplimentar, pastilele de slabit trebuie insotite si de o dieta adecvata, dar si de exercitiu fizic moderat.
Pe durata a mai multor saptamani sau chiar luni de zile, se pot administra zilnic astfel de pastile de slabit, unele avand rolul de a suprima apetitul nesanatos, iar altele blocand procesul de absorbtie a grasimilor pentru a permite organismului sa foloseasca mai multe resurse pentru arderea grasimilor deja depuse anterior si sa aloce mai putin pentru a arde grasimile noi, provenite din alimentatia zilnica.
Pastilele de slabit eliberate pe reteta de un medic calificat au o eficienta foarte mare in multe dintre cazuri, dar numai cu respectarea celorlalte indicatii de tip alimentar si a celor referitoare la miscarea fizica de peste zi si respectarea programului de odihna. In unele situatii insa pot aparea si efecte secundare destul de grave precum dependenta de aceste pilule de slabit, cresterea rezistentei organismului la substantele active, cresterea activitatii cardiace, transpiratie in exces, constipatie, ameteli frecvente, gura uscata si nasul infundat, dureri de cap si altele.
Persoanele care sufera de diabet, tensiune arteriala crescuta, boli de rinichi, epilepsie, glaucom, alcoolism, hipertiroidism, migrene dese si alte afectiuni cronice trebuie sa atraga medicului atentia asupra acestor afectiuni ale lor daca medicul nu se intereseaza dansul mai inainte de acest lucru. De asemenea, femeile gravide este indicat sa se fereasca de pilulele pentru slabit pe toata perioada sarcinii si in perioada de alaptare.
In linii mari, pentru multe persoane obeze sau care intampina probleme cu controlul greutatii corporale, pastilele de slabit eliberate pe reteta de un medic autorizat sunt eficiente si trebuie solicitate de la medic daca acesta uita sa va propuna si aceasta cale alternativa de a scapa de kilogramele in plus, dar trebuie de asemenea luate in considerare si toate riscurile pe care le aduce un astfel de tratament cu pastile de slabit. Puteti inregistra rezultate foarte bune in timp relativ scurt insa nu uitati sa va aflati mereu in contact cu medicul curant pentru a beneficia de asistenta calificata si a preveni orice riscuri care mai pot aparea in astfel de situatii.
foto Northfoto
Adauga comentariu