Lifestyle Sport

Exercitii pentru tonifierea sanilor

Exercitii pentru tonifierea sanilorToate ne-am dori sanii Pamelei Anderson, insa trebuie sa ne descurcam cu ce ne-a inzestrat Mama Natura. Si pentru ca nu ne putem lasa asa, resemnate, mai ales ca a venit si vara, iti prezentam astazi cateva exercitii menite sa iti tonifice bustul, pentru a fi o diva pe plaja.
 
Exercitii cu gantere
Foarte important la acest tip de exercitii este postura. Trebuie sa fii mereu atenta ca pozitia ta sa fie una corecta, pentru a nu risca sa te accidentezi ori sa nu obtii rezultatele dorite, asa ca maxima atentie la exercitiile pe care ti le divulgam pentru un bust generos.
Stai in genunchi, gambele sa fie ridicate, spatele perfect drept. Sprijina-te in palme. In aceasta pozitie, fa cate 10 flotari, opreste-te un pic, apoi reia pana ce finalizezi si cel de-al treilea set. Este important ca atunci cand te apleci sa o faci cat de mult poti, ridicandu-te apoi in brate. Acestea sa fie perfect drepte. Iar umerii si capul trebuie sa fie drepti, respectiv capul pe aceeasi linie cu umerii.
Acest exercitiu este bun nu numai pentru tonifierea sanilor, dar si pentru brate, permitandu-ti, ca dupa o perioada, sa poti purta rochite decoltate.
 
Exercitii cu palmele
Stai in genunchi, ca pentru rugaciune, spatele sa fie drept, umerii si capul la fel. Adu palmele in fata, unind palmele, dar presand cu putere pret de 30 de secunde. Exercitiul acesta este bun nu numai pentru musculatura bratelor, dar si a pieptului. Daca vei resimti o tensiune la nivelul bustului si bratelor, nu trebuie sa te impacientezi, muschii lucreaza, ceea ce este foarte bine.
 
Ridicari de greutati
Si urmatorul exercitiu te va ajuta sa iti tonifici musculatura bustului, in plus nu este deloc greu. Iata ce trebuie sa faci.  Stai intinsa pe podea sau pe o saltea, cu bratele pe langa corp, astfel incat corpul sa formeze un T. Tine in palme cate o gantera. Daca nu ai gantere in casa, foloseste sticle cu apa plata. Ramand in pozitie dreapta, adu palmele in fata ta, la nivelul pieptului.  Exercitiul acesta te va ajuta sa tonifici sanii, dar si bratele, ceea ce este foarte important. Tonifierea muschiului pieptului iti va asigura o mai buna sustinere a sanilor. Sanii nu vor mai cadea.
 
Presiuni pe piept

In aceeasi pozitie, intinsa pe podea, tine cate o gantera in fiecare mana, astfel incat mainile sa fie indoite. Ridica mainile,tinand bine ganterele. Ridica mainile, apoi coboara-le, revenind in pozitia initiala, ganterele sa ajunga la nivelul umerilor.
 
Exercitii cu bratele pe langa corp
Stai in picioare, in pozitie dreapta. Umerii si capul la aceeasi linie. Tine in maini gantere, mainile sa fie pe langa corp. Ridica apoi bratele pe langa corp, apoi du bratele in spate, dupa umeri, cat de mult poti. Revino in pozitie initiala si repeta. Poti face repetari de 10 exercitii.
 

Madalina Stama

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu