Dragoste si Sex Relatii

Cand sa ii dai papucii si sa ii pui bagajele la usa

 Cand sa ii dai papucii si sa ii pui bagajele la usa           Iubirea te invaluie ca o tornada, te ia prin surpindere si te prinde tot timpul cu garda jos. Total nepregatita si nevinovata, te invarte, te roteste, te ameteste si, cand te lasa jos, simti ca nu te mai poti tine pe propriile picioare. Gandurile nu mai sunt ale tale pentru ca zboara la el, inima nu mai este la locul ei pentru ca e in mainile lui, fluturii stresanti falfaie prin stomacul tau, iar tu zambesti din orice, chiar daca nu ai motiv. Nimic nu ti se mai pare imposibil si daca ai putea sa stai zilnic cu el de mana, ai fi fericita pana la adanci batraneti.

            Insa aceasta perioada nu dureaza foarte mult si, la un moment dat, revii la viata reala. Incepi sa ii vezi defectele, iar problemele cotidiene incep sa puna presiuni asupra relatiei voastre. Fluturasii au plecat, inima ta a revenit la locul ei, gandurile iti sunt invadate doar de probleme, zambetul tau apare tot mai rar, iar daca inainte nimic nu ti se parea imposibil, acum totul pare de neatins.

            Daca, dupa ce trece valul de pasiune din inima ta, raman doar problemele, mai bine renunti la ele cat mai repede, pentru ca viata e prea scurta pentru a nu fi fericita.

            Cand sa renunti:
–          cand vorbesti cu el parca ai vorbi cu peretii;
–          orice sfat al tau este interpretat ca o cicaleala;
–          nu aduce nici un fel de stabilitate in viata voastra, nici financiara, nici emotionala;
–          isi pierde timpul cu prietenii mai toata ziua si uita ca mai aveti si alte probleme de rezolvat;
–          nu te incurajeaza, ci doar a devenit ca un sac de cartofi ce trebuie sa il cari tu;
–          orice probleme ai avea, fie de natura emotionala, profesionala sau casnica, el nu este acolo langa tine sa te ajute, nici macar cu o vorba buna;
–           nu mai exista pasiune si cu atat mai putin incredere intre voi doi;
–          nu mai sunteti nici macar prieteni, ci doar niste colegi care parca sunt obligati de soarta sa stea impreuna;
–          nu il mai iubesti si nici pe el nu il simti ca te mai iubeste;
–          nu vezi un viitor impreuna cu el;
–          te simti constransa, nefericita, obosita sau pur si simplu satula de toate problemele pe care el le provoaca in relatia voastra.
 
Insa momentul care iti poate arata cel mai bine raspunsul, este momentul in care realizezi ca nu esti fericita alaturi de el, momentul in care realizezi ca atunci cand el nu este langa tine, nu iti este dor de el, momentul in care realizezi ca daca el ar pleca din viata ta, tu ai putea trece repede peste acest lucru. Iar clipa in care il privesti si realizezi ca langa tine sta un strain despre care stii totul, insa nimic nu te mai intereseaza, este si momentul in care trebuie sa renunti, pentru ca tu sa iti poti recupera zambetul pe buze, linistea sufleteasca si spera ca, poate intr-un viitor, vei intalni pe cineva de care sa iti fie mereu dor.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu