Dragoste si Sex Relatii

Vesnicul Colectionar de Inimi!

Vesnicul Colectionar de Inimi!

Don Juan este vesnic in cautarea iubirii. Isi doreste dragostea perfecta si femeia ideala!

Desi are un palmares care starneste atat invidie, cat si admiratie, parca nu este suficient. Don Juan se pare ca nu se poate opri la o singura femeie… Mereu este intr-o continua cautare, presarata cu cateva clipe de fericire. Cuceritorul fara teritoriu nu-si gaseste linistea sufleteasca si nici implinirea.

Pe cat de repede a cucerit femeia dorita si i-a promis luna de pe cer, pe atat nu stie cum sa scape de ea si sa o inlocuiasca cu alta, careia ii va oferi soarele!

Orice femeie care se amageste ca poate stapani inima navalnica a unui Don Juan se insala amarnic. Ea va investi totul, iar el nimic. Ea va cere totul, iar el doar sperante desarte. Ea se va implica, el se va inchide. Daca va trai cu speranta ca se va schimba, tin sa o informez ca un om nu se schimba niciodata, va avea acelasi caracter pana la moarte.

Sa traiesti cu teama ca el te poate inlocui cu alta inseamna ca nu puteti construi un viitor impreuna.

Colectionarul de inimi nu e creat sa existe pentru o singura femeie. Poti doar sa-i oferi un pic din timpul tau, sa gusti o altfel de experienta, sa-ti indeplinesti niste fantezii, dar cam atat. Fii constienta ca, la un moment dat, trebuie sa-l lasi sa plece.

Don Juanul nostru nu-si va gasi niciodata iubirea pe care o cauta si nici femeia ideala, care sa-i satisfaca toate visele!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu