Editorial egirl

Furtul coroanei!

Furtul coroanei!Noi, privitorii dezinteresaţi şi foarte critici, cu greu ne putem imagina cât efort, cât exerciţiu şi câtă emoţie se ascunde în spatele unui corp cu grijă sculptat, unei defilări lejere şi naturale pe podium, unui zâmbet strălucitor sau unui discurs de salvare a lumii nu foarte lung, dar nici foarte scurt. Viaţa în sine e o luptă, o junglă, iar lupta exclusiv între femei este acerbă, cel puţin. Şi când te gândeşti că un concurs de frumuseţe pune faţă în faţă pe câmpul de luptă cu rochii, coafuri şi picioare, tinere de nici 20 de ani…

Frumuseţea e trecătoare, dar n-a spus nimeni că şi coroniţele Swarovski câştigate în urma concursurilor internaţionale de frumuseţe sunt la fel – de obicei, ele sunt nereturnabile. Cu toate acestea, tânăra May Myat Noe, în vârstă de 16 ani din statul Myanmar, este nevoită să o returneze pe a ei, „tiara” câştigată în urma concursului internaţional Miss Asian Pacific World.

Ceea ce a reprezentat pentru ea un vis, un ţel, a ajuns o dezamăgire, şi nu neapărat pentru că a pierdut titlul de Miss Asian Pacific World 2014 (şi bijuteria în valoare de 100 000 de dolari aferentă), ci din cauza scandalului ce se ţese lent în jurul ei de când s-a întors în ţara natală cu tiara pe care refuză să o returneze până nu primeşte scuze oficiale.

Citeste mai mult aici

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu