Gastronomie Retete traditionale

Drob cu ou


Pasca de branzaIngrediente
umplutura
– 500g maruntaie miel si porc (ficat, splina, plaman)
– patrunjel
– ceapa
– ceapa verde
– piper, sare
– 4-5 oua
– 3 oua fierte
– prapur sau foaie de placinta

Mod de preparare
Maruntaiele se fierb bine. Apoi se taie in bucati marunte,
sau pentru un aspect mai fin se dau prin masina de tocat.

Se taie patrunjelul in bucati mici. Se caleste putina
ceapa, peste care se toarna maruntaiele, ceapa verde in
bucati mici, patrunjelul, piper, 4-5 oua batute in prealabil.

Se pune prapurul in apa calduta pentru a se intinde.
Se unge o tava de chec fierbinte, si se presara cu pesmet
alb. In ea se intinde prapurul si se pune compozitia.
Din loc se aseaza la mijloc cate un ou fiert. Marginile
prapurului se reunesc deasupra.

Se lasa la cuptor 30 de minute.

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu