coolinaria.ro te inspira cu cateva sugestii gastronomice deosebite:
Bulgari afrodisiaci
225g branza de vaci
, 50g smantana
, 35g unt
, 450g miez nuca de cocos
, 1kg zahar pudra
,3 linguri esenta de vanilie
, scortisoara macinata sau ciocolata topita pentru ornare…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
225g branza de vaci
, 50g smantana
, 35g unt
, 450g miez nuca de cocos
, 1kg zahar pudra
,3 linguri esenta de vanilie
, scortisoara macinata sau ciocolata topita pentru ornare…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Pizza Primavera
2 linguri ulei de masline
, 1/2 lingurita usturoi tocat
, 1 cana zucchini, taiate subtire
, 3/4 cana ciuperci, feliate
, 1 cana broccoli, taiate in buchete mici
, 1/4 cana masline negre, feliate
, 1 aluat de pizza, mai marisor,
, 8 felii de rosie
, 3 linguri busuioc proaspat, tocat
,2 cani branza mozzarella, rasa
, 1 cana branza provolone, rasa…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
2 linguri ulei de masline
, 1/2 lingurita usturoi tocat
, 1 cana zucchini, taiate subtire
, 3/4 cana ciuperci, feliate
, 1 cana broccoli, taiate in buchete mici
, 1/4 cana masline negre, feliate
, 1 aluat de pizza, mai marisor,
, 8 felii de rosie
, 3 linguri busuioc proaspat, tocat
,2 cani branza mozzarella, rasa
, 1 cana branza provolone, rasa…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Gratar de purcel marinat
3 ardei iuti rosii
, 2 cepe, tocate fin
, radacina de ghimbir (1 bucata de vreo 3cm), curatata si tocata
, 4 linguri pasta de chili
, 1/4 cana ulei vegetal
, 1 lingurita ienibahar
, 1 lingurita oregano uscat
, 4 linguri de apa
, 1.5kg file de porc…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
3 ardei iuti rosii
, 2 cepe, tocate fin
, radacina de ghimbir (1 bucata de vreo 3cm), curatata si tocata
, 4 linguri pasta de chili
, 1/4 cana ulei vegetal
, 1 lingurita ienibahar
, 1 lingurita oregano uscat
, 4 linguri de apa
, 1.5kg file de porc…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Adauga comentariu