coolinaria.ro te inspira cu cateva sugestii gastronomice deosebite:
– Pentru aluat avem nevoie de: ,3 linguri miere, 250g faina, 5 linguri ulei, 25g drojdie de bere, 1 lingura zahar, 50ml apa calduta, ¼ lingurita bicarbonat, 1 lingurita otet, sare,
– Pentru umplutura: ,100g ciocolata neagra, 200g mac
…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
12 ciuperci mai marute
, 500g spanac
, 2 felii de sunca, taiate cubulete
, 1 ceapa mai mica, tocata fin
, 2 galbenusuri de ou
, 1/2 lingurita magheran
, 1/2 cana branza gruyere data prin razatoare…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Decorix.ro va ofera sfaturi practice pentru reusita celor mai delicioase retete si va sugereaza produse de mare ajutor in bucatarie, care vor face gatitul o activitate usoara si placuta.
Este indicat sa bateti
ouale in ultimul moment,
in timp ce materia grasa (de
preferat unt) se
topeste in tigaie.
Nu le bateti mult
timp pentru a nu deveni
prea apoase.
..Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Adauga comentariu