coolinaria.ro te inspira cu cateva sugestii gastronomice deosebite:
Peste cu sos de ceapa si mere
200 grame file de peste
, 2 cepe mici
,2 mere mici
, 90ml supa concentrat
, 1 lingurita curry
,3 lingurite frisca
,1/2 lamaie
, sare si piper dupa gust
,ulei de masline…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
200 grame file de peste
, 2 cepe mici
,2 mere mici
, 90ml supa concentrat
, 1 lingurita curry
,3 lingurite frisca
,1/2 lamaie
, sare si piper dupa gust
,ulei de masline…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Supa de rodie cu morcovi
4 linguri de ulei de masline
, 2 cani ceapa tocata
, 4 cani morcovi tocati
, 1 lingura sirop de rosii
,1 lingurita praf de chimion
, 4 cani zeama de pasare
, 3/8 lingurita sare mare
, 1/8 lingurita piper negru macinat
, 1/4 cana seminte de rodie
, sirop de rodie suplimentar pentru ornare…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
4 linguri de ulei de masline
, 2 cani ceapa tocata
, 4 cani morcovi tocati
, 1 lingura sirop de rosii
,1 lingurita praf de chimion
, 4 cani zeama de pasare
, 3/8 lingurita sare mare
, 1/8 lingurita piper negru macinat
, 1/4 cana seminte de rodie
, sirop de rodie suplimentar pentru ornare…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Cassata siciliana cu fructe
Cassata cu fructe este un desert fabulos, deosebit de parfumat si satios, care face azi fala meselor de sarbatoare in Sicilia. Cassata se serveste rece, de la frigider. Pentru cei interesati de putina istorie, prima prajitura de acest fel a fost pregatita de patiserii sarazini, in anul 998, la Palermo, pentru emirul Yassuff…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Cassata cu fructe este un desert fabulos, deosebit de parfumat si satios, care face azi fala meselor de sarbatoare in Sicilia. Cassata se serveste rece, de la frigider. Pentru cei interesati de putina istorie, prima prajitura de acest fel a fost pregatita de patiserii sarazini, in anul 998, la Palermo, pentru emirul Yassuff…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Adauga comentariu