Sanatate Sfaturi si sugestii

Toxinele din alimente afecteaza serios simtul gustului

Toxinele din alimente afecteaza serios simtul gustului
Cercetatori germani, americani si englezi au ajuns cu totii la aceeasi concluzie, care spune ca de-a lungul timpului omul a pierdut mult din simtul initial al gustului, in principal din cauza unei alimentatii din ce in ce mai bogata in toxine si ingrediente rafinate.

Daca in trecut oamenii erau capabili sa selecteze plantele si fructele comestibile de cele toxice, doar prin simpla lor degustare, in prezent lucrurile nu mai stau astfel, multi dintre noi putand sa luam de sanatos ceea ce de fapt nu este si de aceea continuand sa ne alimentam gresit in absenta unui simt al gustului care sa ne avertizeze constant asupra alegerilor noastre neinspirate in plan alimentar.

Gustul oamenilor este mai putin ascutit ca cel al animalelor, asa trebuie sa fi stat lucrurile dintotdeauna, dar din cauza unei cresteri a alimentelor procesate la dieta si adaugarea continua de aditivi alimentari destul de toxici simtul gustului a fost in asa masuta pervertit incat foarte putini dintre noi mai pot folosi cu succes acest important organ de simt pentru a se proteja impotriva alimentelor nocive sau a toxinelor si altor otravuri.

In prezent, doar gustul amar mai atrage a…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Articol oferit de
   
Citeste mai multe Sfaturi si sugestii pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu