coolinaria.ro te inspira cu cateva sugestii gastronomice deosebite:
Fettuccini cu creveti si scoici
250 grame paste fettuccini fara ou
, 8 scoici
, 8 creveti proaspeti si bine spalati si curatati
,cateva frunze de salata de arugula (voinicica)
, ulei de masline la prima presa
, 1 catel de usturoi
,sare si piper dupa gust
…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
250 grame paste fettuccini fara ou
, 8 scoici
, 8 creveti proaspeti si bine spalati si curatati
,cateva frunze de salata de arugula (voinicica)
, ulei de masline la prima presa
, 1 catel de usturoi
,sare si piper dupa gust
…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Sauerbraten
1 kilogram carne de vita fara grasime
, 1/4 litri otet din vin rosu
, 2 frunze de dafin
,2 linguri piper negru boabe
, 2 cepe mari
, 1 morcov mare
, 200 grame cartofi
, 1/4 litri pasta de tomate
, 2 linguri smantana
, sare, piper dupa gust
, ulei vegetal…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
1 kilogram carne de vita fara grasime
, 1/4 litri otet din vin rosu
, 2 frunze de dafin
,2 linguri piper negru boabe
, 2 cepe mari
, 1 morcov mare
, 200 grame cartofi
, 1/4 litri pasta de tomate
, 2 linguri smantana
, sare, piper dupa gust
, ulei vegetal…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Minipavlove cu fructe de padure
Pavlova este un desert delicat, cu blat de bezea, frisca sau crema de vanilie si fructe, care poarta numele celebrei balerine ruse Anna Pavlova. Desertul a fost creat pentru a onora dansatoarea, in timpul turneului sau din Australia si Noua Zeelanda, in anul 1920. Astazi iti propun minipavlove cu fructe de padure…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Pavlova este un desert delicat, cu blat de bezea, frisca sau crema de vanilie si fructe, care poarta numele celebrei balerine ruse Anna Pavlova. Desertul a fost creat pentru a onora dansatoarea, in timpul turneului sau din Australia si Noua Zeelanda, in anul 1920. Astazi iti propun minipavlove cu fructe de padure…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Adauga comentariu