coolinaria.ro te inspira cu cateva sugestii gastronomice deosebite:
Prajitura Maria Luisa
1 1/2 cana faina
, 1 lingurita praf de copt
, 1 cana unt la temperatura camerei
,1 1/4 cana zahar
,1 lingura coaja rasa de portocala
,1 lingurita praf de vamilie
,6 oua la temperatura camerei
, 1/4 cana suc proaspat stors de portocale
,1 cana marmelada de portocale
, 1/3 cana zahar pudra…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
1 1/2 cana faina
, 1 lingurita praf de copt
, 1 cana unt la temperatura camerei
,1 1/4 cana zahar
,1 lingura coaja rasa de portocala
,1 lingurita praf de vamilie
,6 oua la temperatura camerei
, 1/4 cana suc proaspat stors de portocale
,1 cana marmelada de portocale
, 1/3 cana zahar pudra…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Saramura de hribi
In general, cand vorbim de saramura, ne gandim la peste fript in infuzie de apa clocotita cu mirodenii. De aceasta data va prezint o saramura pentru cei care tin post- saramura de hribi. ..Citeste in continuare pe coolinaria.ro
In general, cand vorbim de saramura, ne gandim la peste fript in infuzie de apa clocotita cu mirodenii. De aceasta data va prezint o saramura pentru cei care tin post- saramura de hribi. ..Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Terina cu ciuperci de padure
Terina este o celebra specialitate de origine franceza, asemanatoare unui pate sau chec, servita la temperatura camerei. Din multitudinea de variante de „terrines“existente, am ales-o pe cea cu ciuperci de padure…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Terina este o celebra specialitate de origine franceza, asemanatoare unui pate sau chec, servita la temperatura camerei. Din multitudinea de variante de „terrines“existente, am ales-o pe cea cu ciuperci de padure…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Adauga comentariu