Lifestyle Muzica si vedete

Ozzy Osbourne i-a bagat pe americani in Cartea Recordurilor

Ozzy Osbourne i-a bagat pe americani in Cartea RecordurilorAparte de seria de concerte pe care le va sustine pentru promovarea albumului "Scream", Ozzy Osbourne a apelat si la modalitati de promovare mai speciale, dintre care cea mai celebra este incercarea reusita de a intra in Cartea Recordurilor pentru cel mai zgomotos si mai puternic strigat venit din partea unei multimi de oameni.

Pentru aceasta, muzicianul a mobilizat tot publicul american care asista la meciul de baseball dintre echipele Los Angeles Dodgers si Los Angeles Angels of Anaheim si le-a cerut sa strige "Scream" cat mai tare si mai lung posibil. Publicul s-a conformat fara comentarii, iar rezultatul a fost inscrierea imediata a acestui eveniment in Cartea Recordurilor.

Banii oferiti ca premiu au fost apoi donati fara multe fasoane catre o organizatie medicala pentru lupta impotriva cancerului, Ozzy Osbourne fiind el insusi motivat sa faca acest lucru de catre sotia sa, care a suferit in trecut de cancer la colon, dar care a reusit gratie asistentei medicale de exceptie sa invinga aceasta crunta boala.

Ca o premiera pentru turneul de anul acesta, trupa lui Ozzy Osbourne va aparea pe scena in noua sa formula care include pe chitaristul Gus G si pe Tommy Clufetos, la tobe, doi muzicieni de exceptie care i-au inlocuit din 2009 pe mai vechii colaboratori ai lui Ozzy, Zakk Wylde si Mike Bordin. Rob Nicholson va interpreta ca de obicei la chitara bas.

La finalul seriei de concerte de promovare a albumului "Scream", este programata sa fie lansata si o a doua editie a albumului, care va include 2 CD-uri, unul fiind o copie a albumului original, iar cel de-al doilea continand inca 7 piese bonus printre care "One More Time", "Jump the Moon" si "Hand of the Enemy", plus inca alte 4 piese inregistrate live pe durata turneului.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu