Cercetatorii
sustin ca legumele contin enzime si bioelemente esentiale
pentru viata.Prin fierbere enzimele se distrug.Sursa
inestimabila de enzime exogene o formeaza legumele si
fructele in stare cruda, sub forma de salate si sucuri,
preparate dupa curatare si spalare.
Alimente bogate in enzime sunt: germeni de grau,
tarate de grau, germeni de ovaz, zarzavaturile si legumele
tinere.
Fructele si legumele contin vitamine, bioelemente esentiale,
alaturi de enzime.
Asadar sa consumam: mere, pere, gutui, prune, cirese,
visine, migdale, caise, coacaze, zmeura, fragi, affine,capsuni,
struguri, varza, cartofi, morcovi, telina, sfecla rosie,
tomate, ridiche neagra, usturoi, ceapa, praz, salata
verde,urzica, spanac, soia.
Cura de cruditati este de 6-8 saptamani, iar
dupa 2-3 saptamani se va observa o scadere importanta
a depozitelor de grasime.
Alimentele crude satura rapid, contin un numar mic de
calorii, iar starea generala , capacitatea de munca
intelectuala si fizica pot fi mai bune.
Consumatorii de cruditati pot fi foarte energici si
activi, dar daca se hranesc exclusiv, numai cu aceste
cruditati mult timp ,fortele organismului incep sa scada.
Cruditatile se pot consuma si sub forma preventiva,
intr-un asa-zis regim de echilibrare:astfel daca intr-una
din zile am consumat alimente acidifiante(grasimi animale,
carne,paine,oua, ulei,zahar etc.), in ziua urmatoare
vom manca cruditati.
Efecte benefice: obezitate, guta,
boli digestive,boli de inima, boli ale sistemului nervos,
cosmetologie.
Cotraindicatii: casexie severa, anemii
grave.
Cu acest regim asociat unui tratament de remodelare
corporala, pielea dvs. se va mentine supla si elastica,
iar muschii nu-si vor pierde tonusul.Rezultatele nu
vor intarzia sa apara si vor fi cu adevarat uimitoare.
Articol oferit de:
Scorpio Stil Center
Calea Mosilor 205,bloc 11,scara B,etaj 1,apt.33,sector
2
Telefon:
021-610.75.10
0722.232.683
|
Adauga comentariu