Retete dietetice Sanatate

Garnituri dietetice: Legume gratinate

Preferate
de vegetarieni, de femeile care tin la silueta, dar si
de gurmanzi care le pot asocia ca garnitura cu orice tip
de friptura, legumele gratinate sunt savuroase si usor
de preparat.

Ai nevoie de: un dovlecel, o rosie, o vânata, 2
ciuperci, 2 rosii din conserva, 30g mozzarela, oregano,
2 linguri ulei de masline, sare.

Legumele se spala, se taie felii nici prea groase nici
prea subtiri si se prajesc pe gratar pâna capata
o frumoasa culoare aurie si un design deosebit creat de
forma gratarului.

Feliile astfel preparate se asaza pe un platou termorezistent.
Peste ele se pune mozzarela taiata la rândul ei
în felii si se da la cuptor la foc mic pâna
se topeste brânza.

Se scoate din cuptor si se stropeste cu uleiul de masline,
se asezoneaza cu sare dupa gust si se orneaza cu oregano.
Pofta buna!

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu