Diete Sanatate

Dieta Teo Trandafir


Dieta Teo Trandafir

Poate cea mai impresionanta scadere în
greutate de pe la noi a fost cea înregistrata
de Teo Trandafir. Nu cred sa fi fost cineva care sa
nu fi exclamat „wow” când a luat cunostinta
de remarcabila transformare. Este evident ca cel mai
important ingredient al dietei pe care a urmat-o a fost
vointa ei, caci nu este deloc usor, gurmanda fiind,
sa te abtii de la mâncare si sa-ti reorganizezi
valorile si prioritatile astfel încât sa
dai jos (ce-i drept în timp) 60 de kilograme.

Regimul de slabit pe care l-a urmat Teo este unul bine
calculat, supervizat de un nutritionist si însotit
de multa miscare si hidratare. Specialistul, care s-a
ocupat de „slabirea” lui Teo, sustine ca,
urmând aceasta reteta, putem slabi pâna
la 3kg pe saptamâna si afirma ca, slabind treptat,
avem mai mari sanse de a pastra o greutate optima pentru
mai mult timp.
Dar iata concret ce a mâncat Teo pentru a ajunge
la silueta de astazi:
Luni: mic dejun: ceai de plante, o omleta dintr-un ou
si o feliuta de sunca, o felie de pâine si o portocala;
prânz: 150g carne de vita la gratar si o salata
de cruditati; cina: 100g peste la cuptor, un ceai de
tei si un mar.

Marti: mic dejun: un ou fiert, un ceai verde si o felie
de pâine de secara; prânz: piept de pui
la gratar, un iaurt degresat, un mar; cina: fasole verde,
o portocala si ceai de lamâie.
Miercuri: mic dejun: o cafea neîndulcita, o felie
de pâine si 100g sunca presata; prânz: peste
la gratar cu lamâie si o banana; cina: salata
de cruditati cu piept de pui, un ceai de fructe si un
kiwi.
Joi: mic dejun: fulgi de porumb cu lapte degresat si
un mar; prânz: 150g file de somon, o felie de
pâine de secara, o portocala; cina: o salata,
o portocala si un ceai de tei.

Vineri: mic dejun: o felie de pâine de secara,
o felie de cascaval si cafea neîndulcita; prânz:
150g piept de gratar, o salata de varza, un ceai de
plante; cina: compot de pere fara zahar, o felie de
pâine de secara.
Sâmbata: mic dejun: cafea neîndulcita, o
felie de pâine de secara si un cub mic de unt;
prânz: ciorba de legume si o portocala; cina:
salata cu suc de lamâie, ceai de fragi.

Duminica: mic dejun: cafea si un bol de cereale; prânz:
ciorba de pui cu legume, ceai de tei; cina: peste la
gratar, ceai de plante si o portocala.
În afara de meniul destul de restrictiv sunt interzise
dulciurile, alcoolul, sucurile, grasimile, mesele dupa
orele 18.

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu