DISABLE_WORD_ADS=1;
Îti recomand un aperitiv usor si la îndemâna cu care te poti delecta la micul dejun sau îti poti încânta oaspetii la o masa festiva. Pentru a pregati aceasta crema ai nevoie, asa dupa cum bine ai intuit, de diferite tipuri de brânzeturi. Eu personal o prepar cu brânza dulce de vaci, telemea, feta, gorgonzola, parmezan. Dar fiecare poate combina ce brânzeturi doreste. În afara de diferitele tipuri de brânza mai adauga 100g de unt, o lingura sau doua de smântâna (depinde de cantitate si de cât de cremoasa e brânza de vaci folosita). Pui toate ingredientele în blender si actionezi pâna totul devine o pasta omogena. Esentiale sunt aromele si pentru o crema de brânza reusita recomand sare, piper alb, oregano, marar, ceapa, usturoi, boia dulce de ardei, combinatiile fiind facute dupa gustul fiecaruia. Tot pentru un plus de savoare se poate adauga la blender si galbenus de ou fiert. Se poate servi ca tartina pe pâine toast sau se pot umple cu aceasta crema delicioasa ardei grasi, gogosari sau rosii, carora li s-a îndepartat interiorul. Pofta buna! |
Adauga comentariu