Fashion Quizz Moda

Young Blood acum si online

Young Blood acum si onlineColectia se exprima printr-un styling eclectic si ofera posibilitati variate de asocieri, pentru a crea un look proaspat, in tendinte.

Incepand cu acesta colectie, propunem un nou styling pe shopul online, diferit de stereotipurile cu care ne-a obisnuit acest tip de comert. Am realizat combinatii inedite ale pieselor, am folosit multe accesorii, iar pozitiile in care am pozat modelul nu sunt foarte uzuale. Pe prima pagina a shopului vom continua campania Versatile like you, prin care un guest model surpriza isi va realiza singur stylingul si va fi promovat timp de o saptamana. – Corina Vladescu

Cele 100 de piese care compun colectia sunt in stilul neo-punk-new baroque, indulcit de detalii feminine – broderii, volane, transparente. Chiar daca Poeme de Corina Vladescu este a doua linie a brandului, ceea ce in engleza se numeste diffusion line (o linie de designer la preturi de high street, accesibile), se pastreaza elementele semnatura ale brandului mama Corina Vladescu: taieturile neobisnuite, deconstructiile si imprimeurile originale. Materialele sunt prelucrate inedit si sunt folosite in combinatii unice: tweed mixat cu materiale tehno inovative, batist din lana cu piele sau tesaturi ikat cu quilting realizat manual.

Colectia este disponibila in Romania doar pe magazinul online Poeme de Corina Vladescu si la showroom-ul din strada Herastrau nr.39, iar international se poate cumpara din magazine din Paris, Londra, Munchen, New York, Tokyo, Osaka, Beirut, Riyadh etc.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu