Fashion Shows Moda

Wonder Lolita a trezit Germania la viata!

Wonder Lolita a trezit Germania la viata!Wonder Lolita pare sa fie noul brand preferat al germanilor. Dupa ce in urma cu cateva saptamani au cumparat franciza brandului, acestia au organizat si o prezentare de inaugurare, unde s-au bucurat de prezenta Mariei Simion, creatoarea brandului.
 
Prezentarea a avut o durata de 40 de minute, au fost numai modele din Romania si s-a tinut intr-una dintre cele mai selecte locatii din Stuttgart, unde invitatii au fost reprezentanti ai celor mai mari companii de masini nemtesti sau detinatorii licentelor de televiziune din Germania.
 
La intoarcerea in tara, Maria Simion a declarat ca a ramas complet uimita. Si nu datorita atentiei cu care a fost tratat tot evenimentul ci mai ales datorita reactiei neasteptate a publicului select pe care a avut norocul sa il intalneasca: “Am fost socata cand am vazut cu cata caldura m-au primit. Nemtii sunt cunoscuti pentru raceala lor, insa vreau sa subliniez ca o doamna undeva in jur la 40 de ani, despre care am aflat ulterior  ca este sotia celui mai mare producator de masini din Germania, a insistat sa le mai facem o vizita, ba chiar mi-a propus impreuna cu sotul sau o campanie publicitara pentru produsele pe care ei le comercializeaza. Mi-au spus ca am trezit Germania la viata prin culoare si atmosfera calda. Sunt mandra de ceea ce am realizat, mai ales ca am facut un pas mare nu doar pentru mine ci si pentru ideea de “Romania”.
 

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu