Fashion moments Moda

Weekend in nord-estul Bulgariei: 2 nopti la hotelul Lighthouse

Weekend in nord-estul Bulgariei: 2 nopti la hotelul LighthouseCu ocazia weekendului nostru hai hui prin nord-estul Bulgariei, la vizitat de cetati, stanci si plimbari pe malul marii, am testat unul dintre cele mai cunoscute resorturi din apropiere de Balcic: Lighthouse Golf&Spa.
Este la mare, bineinteles. Dar sus, sus pe cliffs. Am stat in dubii daca sa mergem din nou la Thracian Cliffs, hotel care ne placuse tare mult la final de sezon estival in 2014, sau sa incercam unul nou.

Spre marea mea surpriza, desi offseason, hotelul era plin ochi de turisti. Nemti, rusi, italieni, francezi, romani; toate natiile venite pentru aer curat, vederi frumoase la mare, si mai ales terenul impecabil de golf din jurul hotelului, atractia principala. De altfel, Lighthouse mi se pare mult mai potrivit ca destinatie de golf, decat ca si hotel pentru mers la plaja. Iar daca nu esti golfer, este bun de cazare pentru off season, cand nu este vreme de stat la soare, ci doar de plimbare. Plaja sa, un golf micut strajuit de pereti stancosi, este foarte departe de hotel, inghesuita intre alte pensiuni si hoteluri, trebuie neaparat mers cu masina (Cativa kilometri) si nu parea foarte tentanta (e drept, acum se lucra la amenajare). Daca mai revin vara in zona, as alege Thracian Cliffs cu siguranta (sau as incerca inca unu resort din cele care se afla in zona).

Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu