Fashion moments Moda

Walk in style


Walk in style

Evenimentul Walk In Style a ajuns anul acesta la cea de-a patra ediţie şi, ca în fiecare an, a deschis Săptămâna Modei de la Copenhaga. Prin acest eveniment ECCO oferă un tribut femeilor care inspiră prin curajul şi dedicarea cu care se implică în diverse proiecte umanitare.

Daneza Renée Toft Simonsen a fost cea premiată de ECCO la această ediţie. Ea şi-a primit premiul sub privirea a 300 de personalităţi şi jurnalişti, printre care s-au numărat Andreea Raicu şi Miruna Micşan (Viva). Renée plănuieşte să plece în Zimbabwe, pentru a contribui la educaţia tinerelor cu probleme.

Anul acesta au fost nominalizate Renée Toft Simonsen (Danemarca), Hanna Verboom (Olanda), Emma Sjöberg Wiklund (Suedia), Cornelia Poletto (Germania) şi Cecilie Skog (Norvegia). Juriul, format din 5 redactori-şef ai unor publicaţii importante din cele 5 ţări, a ales-o pe Renée Toft Simonsen câştigătoare a celei de-a patra ediţii a ECCO Walk In Style.

Şi-a început cariera ca fotomodel în anii 1980 şi a ajuns în scurt timp pe copertele revistelor din Danemarca, cât şi pe cele internaţionale. Zece ani mai târziu, a obţinut atestare în psihologie datorită pasiunii de a îi ajuta şi contribui la educaţia tinerilor cu dificultăţi.

A donat sume considerabile copiilor din ţările subdezvoltate şi promovează în permanenţă actele caritabile. Este autoarea a numeroase cărţi care tratează subiecte precum divorţul, religia, emigraţia şi impactul pe care îl au acestea asupra copiilor şi tinerilor. Patru dintre cărţile ei au fost ecranizate.

Renée este cofondatorul sucursalei din Danemarca a organizaţiei Plan, care se preocupă cu dezvoltarea copiilor. Membru al consiliului de conducere, ea a supervizat numeroase proiecte în ţările subdez…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu