Fashion Shows Moda

Vedetele autohtone au fost accesorizate cu bijuteriile SABION, la Gala Premiilor Gopo

Vedetele autohtone au fost accesorizate cu bijuteriile SABION, la Gala Premiilor GopoAseara, 8 martie, Galeria Designerilor Romani din magazinul Cocor a gazduit cea de-a patra editie a Gopo Fashion Night, eveniment prezentat de The One. Pe langa tinutele selectate, 5 vedete precum   Ada Condeescu sau Diana Dumitrescu au ales sa poarte bijuteriile SABION la Gala Premiilor Gopo din acest an ce va avea loc pe 26 martie.

Gopo Fashion Night 2012 a reprezentat o ocazieexcelenta pentru actrite, actori si numerosi profesionisti din lumea filmului sau simpli invitati la cea de-a sasea editie a Premiilor Gopo sa isi aleaga tinutele si accesoriile.
 
Astfel, din cadrul celui mai frumos magazin din lumeGaleriile Sabion de la parterul centrului comercial Cocorvedetele au selectat bijuterii lucrate manual de unii dintre cei mai cunoscuti mesteri bijutieri din tara. Diamantele, aurul rose si alb sau ametistul s-au aflat in topul preferintelor.
 
Una dintre cele mai talentate actrite ale generatiei sale, Ada Condeescu, a ales stralucirea si unicitatea unei perechi de cercei de aur rose de 18 karate in combinatie cu diamante coniac.
 
Tot pentru o bijuterie Sabion a optat si vedeta Acasa TV, Diana Dumitrescu care a ales un set de bijuterii format din doua piese: cercei si inel de aur rose de 18 karate in combinatie cu diamante coniac cu rhodiu negru.
 
Controversatul fashion editor Iulia Albu a purtat in seara decernarii Premiilor Gopo un set Sabion format din lantisor si pandant cu apatit si diamante.
 
Actrita Ioana Blaj a mers si ea pe clasicele diamante, alegand un inel din aur alb cu ametist si diamante.
 
De splendoarea si stralucirea bijuteriilor Sabion a fost cucerita si actrita Gabriela Popescu care a purtat la decernarea premiilor Gopo doua bratari cu pietre pretioase colorate si o pereche de cercei cu diamante.
 
Despre Sabion

Povestea brandului Sabion a inceput in 1998, cand fondatorul companiei, Claudiu Bologa, provenind dintr-o familie care nu era straina de domeniul prelucrarii bijuteriilor, a lansat aceasta afacere de familie prin deschiderea a doua magazine in Targu Mures.

O mare parte din renumele pe care il are astazi Sabion se datoreaza bijutierilor care isi desfasoara activitatea in cadrul Atelierelor de Creatie din Targu Mures, care transforma, cu maiestrie, aurul, tantalul si prietrele pretioase in bijuterii

In prezent, Casa de Bijuterii Sabion detine 14magazine si o galerie, in CocorStore, locatie care a fost aleasacel mai frumos magazin din lume dintr-uncentrucomercial in cadrul competitiei ARE Design Awards prezentata de Association for Retail Environments (ARE), care recompenseaza anual cele mai bune concepte in materie de design din domeniul retailului.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu