Fashion moments Moda

Vans colaboreaza cu Beatles pentru o colectie capsula cu Yellow Submarine!

Vans colaboreaza cu Beatles pentru o colectie capsula cu Yellow Submarine!Brand-ul de incaltaminte si imbracaminte sport, Vans anunta o colaborare extraordinara cu legendara trupa The Beatles! Acesta se va concretiza prin lansarea in luna martie a unei colectii capsula ce contine patru modele de pantofi Vans Classics, imprimati cu imaginile si culorile luate direct de pe coperta albumului Yellow Submarine.

Avand la baza cantecul compus de John Lennon si Paul McCartney, filmul Yellow Submarine este o poveste fantastica despre dragoste, pace si speranta, o imbinare perfecta intre muzica de buna calitate si arta. In 1968, atunci cand a debutat, Yellow Submarine a fost considerat o adevarat opera de arta ce folosea pentru prima oara tehnici revolutionare de animatie.

Ghetele Vans Sk8-Hi au fost imprimate cu portretele celor patru membrii ai trupei, iar modelul Classic Slip-On reda o scena subacvatica care se desfasoara pe toata suprafata pantofului, daca acesta este privit de la stanga la dreapta. Pantofii sport Era si Authentic prezinta o imagine cu intreaga trupa, respectiv print-ul “All You Need is Love”. Toate componentele pantofilor, de la sireturi la talpa poarta inscriptii sau imagini cu legendara trupa, inclusiv cutia care poate deveni o piesa de colectie….Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu