Fashion Quizz Moda

Un început de an boho-chic cu Mathilde! Broderiile și detalii florale, vedetele ținutelor!

Un început de an boho-chic cu Mathilde! Broderiile și detalii florale, vedetele ținutelor!Propunerile Mathilde pentru începutul lui 2015 pun accent pe broderii lucrate manual și detalii florale. Aceste elemente-cheie, alături de motivele etnice stilizate, buzunarele aplicate asimetrice sau tehnica patchwork conferă ținutelor acea notă inconfundabilă a stilului Mathilde. Un stil natural, versatil cu puternice influențe boho-chic… stilul pe care îl îndrăgești din prima clipă!

Croielile lejere pentru confort înainte de toate, cele asimetrice pentru efectul “wow”, liniile masculine pentru un aer de eleganță sofisticată sau liniile ultra-feminine, cambrate pe talie, alături de croiurile multistratificate și de grija pentru detaliile care fac diferența – cum este cazul broderiilor executate manual – toate se regăsesc în colecția de început de an Mathilde.

La fel de diversificată este gama de opțiuni și cu privire la materialele folosite: de la materiale practice pentru sezonul rece – stofă, fâș, catifea, lână – și până la țesături mai pretențioase, mizând pe estetic înainte de toate – brocart, mătase, in.

Paleta cromatică include, de asemenea, numeroase opțiuni, pentru toate gusturile și stilurile: de la tonuri calde de bej, cappuccino, zmeuriu, la tonuri pale de vernil, lime, gri, albastru deschis și până la culori tari precum mov opulent, bleumarin, maro, auriu. Mixurile inedite de materiale și croieli, alături de combinațiile neașteptate de culori și de imprimeurile îndrăznețe – florale sau abstracte – scot din monotonie orice ținută Mathilde! Încearcă și tu!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu