Moda Tendinte

Tunsori alternative pentru parul lung in 2011

Tunsori alternative pentru parul lung in 2011Versatilismul incepe sa marcheze tot mai mult lumea modei, nemaifiind in prezent de ajuns doar sa fii frumoasa ci impunandu-se pregnant si presiunea schimbarilor repetate de imagine, care sa te faca sa arati mereu la superlativ, dar cu un look complet altul.

Inclusiv pentru ingrijirea parului se propun pentru 2011 multe tunsori alternative care, alaturi de vestimentatie si machiaj, sa ajute la crearea unei imagini diferite si de mare succes. Pesoanele care au parul lung sau mediu inspre lung se pot considera cu adevarat binecuvantate din acest punct de vedere deoarece oferta este bogata, existand mereu ceva special pentru orice doritoare.

In functie de tipul de fata pentru care se gandeste o tunsoare pentru par lung, se poate opta pentru tunsori cu sau fara volum, tunsori in valuri, carliontate sau cu bucle, bineinteles tinandu-se seama in primul rand de preferinta dumneavoastra si abia apoi de recomandarea stilistului. Foarte la indemana vor fi insa tunsorile realizate acasa cu ajutorul dispozitivelor speciale care nu ar trebui sa va lipseasca din dotare.

Tunsorile coada-de-cal vor reveni in forta in 2011, fiind suficient de atragatoare si sexi incat sa merite adoptate mai des. Bretonul si accentele rebele si indraznete marcate prin asimetrii delicioase pot mari efectul final inspre avantajul dumneavoastra. Firele de par insa trebuie sa fie elastice si uniforme pentru a se realiza o tunsoare placuta si foarte la moda.

Parul impletit complet sau doar partial, in codite stranse si dese sau mai largi este o alta caracteristica pentru 2011, fiind aproape obligatoriu sa porti macar o data o asemenea tunsoare in anul care vine. Se poate alege dintr-o groaza de propuneri ale stilistilor, existand o oferta de sezon precum si oferte pentru seara si zi. Miresele vor fi foarte rasfatate, ele urmand sa beneficieze de un tratament special din acest punct de vedere.

Desi hulit nu cu multa vreme in urma, cocul revine si acesta in trendul anului 2011, fie vorba despre tunsorile cu coc inalt, de cele cu codite impletite in coc sau doar de un coc simplu si cu putin volum. Cocul se poate purta atat la ocazii cat si in situatiile informale, fiind adevarat faptul ca unele femei iubesc acest stil de tunsoare si prefera sa il afiseze la modul indefinit, orice ar spune unii sau altii. Din fericire pentru ele, va exista in 2011 o oferta completa pentru tunsorile cu coc de unde sa isi poata alege toate variantele preferate.

Inventivitatea, dorinta de schimbare si curajul sunt trasaturile de personalitate care definesc moda anului care vine atat in ce priveste tunsoarea cat si vestimentatia sau machiajul. Se promoveaza in mod special eleganta si fabulosul in 2011, iar accesoriile de par vor fi foarte la moda mai ales pentru ocaziile deosebite. Ca idee generala, tunsoarea aleasa ar trebui sa transmita mereu frumusete si multa incredere in sine pentru a fi cu totul in pas cu moda anului 2011. Acest obiectiv nu va fi greu de atins in special pentru femeile cu parul lung, care si-l vor putea aranja asa cum vor dori mai ales daca vor beneficia si de asistenta calificata a unui stilist de marca.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu