Moda Tendinte

Trend alert:Fuste de vara


Moda - Fuste pentru Vara  - Trend Alert

De cand cu trendul feminist, de la Channel incoace, mai toate femeile uita sa fie feminine atunci cand natura le-o permite. La o simpla privire aruncata deunazi pe strada, mai bine de 50% din femei purtau pantaloni. Sa fie oare acesta semnul ca uitam sa mai purtam si altceva si ne ascundem frumusetea in tinute masculine? Departe de mine gandul de a face etichetari in materie de optiuni personale, insa se impune din ce in ce mai mult nevoia de a readuce in prim plan fustele.

Anul acesta modelele sunt din cele mai variate si chiar permisive. Talia inalta precum si jocul de culori si materiale par a fi tendintele cele mai pregante in materie de fuste in aceasta vara.

Foarte practice si usor de asortat par a fi fustele evazate, voluminoase. Se potrivesc pentru aporape orice corp si pun in valoare picioarele. Pentru a evita senzatia de volum, fustele in forma de A vor fi purtate cu bluze stramte si vor avea o croiala asimetrica, adeseori mai lungi in anumite parti si mai scurte in altele, materiale neconventionale.

La mare cautare vor si si fustele mini. Fetele cu talia subtire si destul de inalte vor trebui sa isi puna in valoare atuurile purtand fuste cu talia inalta. Cele cu probleme in zona soldurilor, vor putea opta tot pentru fuste scurte insa in forma anterior mentionata, de trapez. Mai mult, fustele, indiferent de forma lor vor avea imprimeuri in carouri si vor fi neaparat purtate cu tocuri foarte inalte. Cele mai frecvente materiale folosite pentru astfel de fuste mini sunt anul acesta satinul si matarialele pufoase, dar si metalizate. 

Daca preferam un stil mai clasic, putem opta anul acesta si pentru fuste pana la glezna, cu insertii de organza si mai ales cu imprimeuri florale. Fara frica de a nu fi in tendinte, fustele de acest tip vor fi intotdeauna purtate tot cu bluze stramte si mai ales cu accesorii.

Un model unic anul acesta este si cel al fustei din tricotaj, ce revine dupa foarte multi ani in tendinte. Singura problema e ca acest gen de fusta va fi neaparat asortat cu un top din acelasi material si eventual si acelasi imprimeu, ceea ce pe alocuri da senzatia de uniformizare. Dar, cine prefera un stil mai sport si totodata hippie, poate incerca.

Una peste alta, a purta o fusta vara aceasta va echivala cu un plus de senzualitate si unicitate tipic feminina. Fie ca alegem sa aratam cat mai mult sau dimpotriva sa lasam imaginatia celor din jura sa zboare, o fusta va fi mereu un aliat de incredere in orice moment al zilei si cu orice ocazie.

foto Northfoto

Cristina Ghiban

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu