Fashion moments Moda

Travel with toddlers: Un weekend la Ruse

Travel with toddlers: Un weekend la RuseWeekendul trecut am decis sa facem o iesire scurta din Bucuresti, aproape, de sambata pana duminica. Ne-am tot uitat in jur unde am putea merge, si nu gaseam nimic. Pana ne-am adus aminte de orasul peste granita, la bulgari, Ruse, unde mai fusesem pe timp de zi si anul trecut pentru o scurta plimbare.

Cea mai inalta cladire din Ruse este hotelul Riga, situat chiar pe malul Dunarii, renovat recent, fiecare camera de la cele 16 etaje oferind privelisti frumoase asupra fluviului de granita. Noi ne-am rezervat un apartament luminos, la etajul 10, cu geamuri mari, care a venit la pachet cu un Jacuzzi cu lumini colorate, si in care cel mai mic shopaholic a gasit multe posibilitati de distractie (dansatul in patul gigantic, rontaitul platoului de biscuiti si bomboane complimentary care ne astepta pe masa din sufragerie si ascunsul in dulap fiind in top).

Seara am luat cina la restaurantul Panorama, de la ultimul etaj al hotelului. Acum inauntru, ascultind muzica live la pian, degustind vin produs in regiune(care ne-a placut foarte mult) si admirind luminile orasului de sub zapada proaspat depusa, insa am retinut terasa…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu