Fashion moments Moda

Travel with kids: Un weekend la Domeniul Greaca

Travel with kids: Un weekend la Domeniul GreacaLa Domeniul Greaca incerc sa ajung de acum 2 veri, si desi este doar la o ora si un pic de Bucuresti, pana acum nu s-a ivit momentul propice. Dar la sfarsitul lui mai astrele s-au aliniat, si am pornit inspre judetul Giurgiu impreuna cu un grup de prieteni, fiecare cu 1-2 copii, pentru un weekend de relax. Pentru ca asta e principala ocupatie la domeniul Greaca: te relaxezi.

Terasa (si hotelul) sunt undeva sus pe un deal. Iar piscina, si locul de joaca sunt jos, la baza unei scari intortocheate care coboara panta. Asa ca daca ai privirea agera, si nu iti e frica sa iti lasi copilul pe langa o piscina, poti sta sus, si savura un cocktail si privelistea, in timp ce mai arunci un ochi catre copiii care se joaca la locul de joaca. Ceea ce am si facut, atat in prima zi, cat si in a doua petrecuta in Greaca.

Am coborat de abia cand am decis sa facem o plimbare pe drumuri de tara, printre campuri agricole, unii cu bicicleta si altii pe jos. Macii rosii de printre diferite culturi au avut farmecul lor, si am savurat printre lanuri un apus de soare la tara.

Seara, de la terasa restaurantului, campurile din jur capatasera aspect de mare intunecoasa, si ne-am simtit ca pe o corabie in pustietatea apelor.

De dimineata ne-am jucat un pic in…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu