Fashion moments Moda

Travel with kids: Periplu de decembrie prin Tara Bascilor -> O zi cu soare pe insula Gaztelugatxe

O zi cu soare pe insula Gaztelugatxe” align=”left” style=”float: left;padding-right:5px;padding-bottom:3px;” />Ultimul loc vizitat pe coasta de nord a Spaniei, inainte de a porni inspre centrul tarii, inspre Madrid, a fost o mica insulita a carei poze senzationale m-au urmarit pe diferite bloguri de travel in ultimii 2-3 ani si pe care imi doream neaparat sa o vizitam. Gaztelugatxe este la aproximativ o ora de Bilbao, o insulita stancoasa, conectata de tarm printr-un pod de piatra, si pe care, daca vrei sa ajungi in varf, trebuie sa urci peste 200 de scari abrupte.

Sus, in varf, este o mica biserica, San Juan de Gaztelugatxe, construita in secolele IX sau X, din curtea careia peisajul marin si stancos, cu valuri furioase si stanci abrupte, este ametitor de frumos. Cei mici se pot distra tragind de o sfoara clopotul de la intrarea in biserica.

Urmatoarea oprire dupa plimbarea noastra pe scarile dus si intors pe sca… O zi cu soare pe insula Gaztelugatxe” target=”_blank”>Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu