Fashion moments Moda

Travel with kids: O zi in Florenta

Travel with kids: O zi in FlorentaAm vizitat prima oara Florenta pe cand eram la liceu, si a doua oara dupa ce am intrat la facultate. De fiecare data a fost o vizita de cateva ore, in iulie, respectiv sfarsitul lui august, cand strazile pietruite ale orasului erau inundate de turisti de toate natiile, si recunosc sincer ca nu m-a impresionat in vreun fel. Dar recent, tot vazind si citind articole despre Florenta, si mai ales despre excursii cu copiii acolo, mi-a venit ideea sa revin, de data aceasta impreuna cu Lucas si Ema, sa revad orasul cu ochi de adult, de mamica si prin ochii lor de copii. De ajuns in Florenta ajungi foarte usor si ieftin, cu Wizz in Bologna si de acolo 1h si un pic pe autostrada.

De la inceput nu am setat mari to do-uri pe lista de vizitat, tocmai stiind ca suntem cu cei mici, ca atentia lor este limitata in timp si ca, daca este vreme frumoasa afara, cu siguranta vom prefera destinatii outdoor. Asa ca ne-am pus 2 puncte importante: Gradinile Boboli si piata Domului, cu turnul Giotto si baptiserium, sarind galerii de arta care ar fi fost poate prea plictisitoare pentru Lucas si deloc interesante pentru Ema. Ca totul sa mearga cat mai bine, am comandat bilete online, pentru a sari eventualele cozi.

Cand ne-am trezit dimineata era un soare superb afara, asa ca dupa micul dejun cu croiasante…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu