Fashion moments Moda

Travel with kids: In vizita la Viscri si Saschiz

Travel with kids: In vizita la Viscri si SaschizE 1 Mai, noi suntem cu copiii pe coclauri transilvaneni, asa ca povestesc de aventuri mai mult (sau mai putin) tot in zona. Viscri si Saschiz le-am vizitat intr-o singura dupa amiaza, sunt aproape una de alta si merg cuplate intr-o excursie prin zona. Noi le-am “combinat” cu plimbari de dimineata in superba zona a satului Racos, dar la fel de bine poti alege alte obiective turistice in jur, precum cetatea Rupea sau chiar Sighisoara.

Intai am ajuns la , dupa un scurt popas de realimentare la restaurantul de la marginea drumului, . La Saschiz aveam 2 obiective, biserica fortificata, cu celebrul turn, care e chiar la drumul national, si vechea cetate taraneasca, cocotata pe deal, la care insa nu am putut ajunge datorita ploii si a noroiului.

Saschiz e renumita pentru turnul crapat, din laterala bisericii, turn care se poate admira pe drumul in si de la Targu Mures (de altfel l-am admirat de multe ori, dar niciodata…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu