Fashion moments Moda

Travel with kids: Cum sa dormi intr-un tanc?

Travel with kids: Cum sa dormi intr-un tanc?Ei bine, simplu! Pui capul pe perna de langa volan, si te culci! Pentru ca in Romania, langa Orastie, in cel mai mare parc tematic militar din Sud-estul Europei, poti face fix lucrul asta, si e o experienta cat se poate de inedita.

Arsenal Parc Transilvania are diferite tipuri de camere, impanzite intr-un parc gigantic in padure, fosta baza militara si actualmente muzeu militar in aer liber. Poti alege dintre multe camere decorate militar, apartamente de colonel, camere cu tun. Dar se departe cele mai interesante sunt camerele care au atasate cate jumatate de tanc, in care este amenajat patul.

O casuta are doua astfel de camere, iar tancul pare ca a trecut direct prin ea, jumatate din el fiind in camera din stanga, si jumatate in cea din dreapta.

Ce poti face la Arsenal Park?
In primul rand, sa te plimbi prin parc, un extraordinar muzeu militar in aer liber. Vezi tot felul de avioane, elicoptere, tancuri, tunuri, camioane militare. In multe te poti urca, si le poti manui. Este chiar si o locomotiva, dar si un tren de mina, amandoua i-au distrat maxim pe copii.

Intr-o laterala este construit un sat dacic, cateva casute foarte cozy, care au incantat mult pe Lucas si Ema.

Sus este si un turn, pe care se poate face escalada si coborat in rapel. Iar langa turn este construit un traseu de agilitate printre copaci, dar si o cafenea pentru cei care vor sa se uite.

Mesele le mananci la Popota, de altfel un restaurant foarte…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu