Fashion moments Moda

Travel with kids: 6 activitati originale si super funny cu copiii in Budapesta

Travel with kids: 6 activitati originale si super funny cu copiii in BudapestaZiua Emei ne-a prins la Mos Craciun in Laponia, popas in cadrul roadtrip-ului nostru in 4 de vara prin 3 tari scandinave. Desi ne-ar fi placut sa facem roadtrip-ul de toamna de ziua lui Lucas, faptul ca il sarbatorim la sfarsitul lui octombrie ne-a facut sa ne fie frica de vreme nefavorabila, mai ales ca vroiam sa ne plimbam in zona pe langa Romania, asa ca am ales alta destinatie pentru weekendul cu ziua baietelului nostru care acum are 6 ani.

Pe cand imi faceam eu planurile acestea pentru toamna, adica prin primavara, aflu ca Wizz a bagat o noua destinatie in grila de toamna, si anume la vecinii nostri unguri, in Budapesta. Mai fusesem o data la vizitat in Budapesta, cu ocazia unei Formula 1 pe Hungaroring, si am ramas foarte surprinsa si placut impresionata de cum se prezinta capitala Ungariei. Atunci imi propusesem sa revenim, sa mai aprofundam, dar anii au trecut si Budapesta a ramas in continuare doar punct pe harta in drumul nostru catre vecinii lor, la ski in Austria. Cuplat cu orarul bun peste weekend de zbor, mi s-a parut o idee de neratat, asa ca am bookuit rapid zbor pentru toti 4 si hotel frumos cu view la panorama inscrisa in UNESCO oferita de cele 2 maluri ale Dunarii.

Am avut o seara, o zi plina si inca jumatate de duminica la dispozitie sa prezentam copiilor ce am considerat mai interesant pentru ei in Buda si Pesta, cele 2 orase care s-au unit in capitala Ungariei, si cred ca s-au distrat maxim.

Doar primele 5 puncte sa fi fost in programul nostru de weekend in Budap…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu