Fashion moments Moda

Travel with kids: 5 distractii cu cei mici in Madrid

Travel with kids: 5 distractii cu cei mici in MadridIn Spania am fost in multe orase si locuri, dar tocmai in Madrid nu ajunsesem. Fusesem in Barcelona, in Andaluzia (fascinantele Sevilla, Malaga, Ronda, Granada, Cadiz), in sud de vreo doua-trei ori, in Valencia, si cand a venit momentul sa ne planificam vacanta de revelion, avind in cap doua idei, nordul Spaniei, Tara Bascilor (unde am poposit in San Sebastian, Bilbao si pe insula Gastelugatxe), si insula Tenerife, Madrid a venit natural, ca punct de legatura intre ele, si am ales sa stam aici 2 zile, si sa petrecem chiar noaptea dintre ani.

Am ajuns seara in Madrid, si am avut o singura zi full, asa ca am cautat distractii adecvate pentru copii, care sa se incadreze in acest timp limitat. Si iata ce am facut:

O mare distractie pentru cei mici a fost inclusiv hotelul ales pentru cele 2 nopti. Silken Puerta America nu este un hotel central, dar are ceva complet original: fiecare etaj este amenajat diferit, de catre un alt designer faimos. Iar etajul 1, la care am fost noi cazati, purta semnatura inconfundabila a lui Zaha Hadid, a carei fan sunt.

Am stat astfel intr-o camera futurista, comple…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu