Fashion moments Moda

Travel in doi: Un weekend in Thassos

Travel in doi: Un weekend in ThassosDe multa vreme tot auzeam despre cat de frumoasa este Thassos, dar faptul ca nu are aeroport era pentru mine un dezavantaj major. Nu ma vedeam inhamind copiii la 10 ore de mers cu masina, in niciun fel de scenariu. Dar intr-un weekend recent s-a ivit oportunitatea de a calatori doar in doi, singuri si fara de copii, si am decis sa dam o fuga pana in Grecia. Fara copii, am parcurs drumul pana pe tarmul grecesc, in Keramoti, in aproximativ 7 ore, si de acolo ne-am urcat pe un ferryboat care ne-a dus in 30-40 de minute in Thassos.

Insula este micuta, soseaua care o inconjoara are aproximativ 100 de km, iar jumatate din ei nu sunt asa de frumosi sau turistici, asa ca in 3 zile am putut vedea atractiile principale, dar si lenevi in voie la soare.

, care este plina de taverne cu mancare delicioasa. Iti poti lua aici si sezlong sa stai la plaja (gratis daca esti clientul tavernei de care apartine bucatica respective de plaja), dar noua ni s-a parut prea…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu