Fashion moments Moda

Travel in doi: In jurul Amsterdam-ului -> O zi la Keukenhof, parcul florilor

O zi la Keukenhof, parcul florilor” align=”left” style=”float: left;padding-right:5px;padding-bottom:3px;” />Amsterdam e un oras fascinant, perfect pentru o vacanta in doi (sau cu copiii). Dar o data ajunsi aici, merita sa faceti cateva incursiuni si in afara capitalei, Olanda avind multe de oferit la distanta mica de zona urbana. In weekendul nostru in Amsterdam de la inceputul lui aprilie printre vizite la muzee, plimbari pe si pe langa canalele romantice ale orasului, am infiltrat si 3 incursiuni in zonele rurale olandeze. Prima, de care va povestesc azi: o vizita de jumatate de zi la Keukenhof, unul dintre cele mai mari si mai frumoase parcuri florale din Europa.

De la Amsterdam se ajunge in aproximativ jumatate de ora la Keukenhof, care este situat la marginea orasului Lisse. Poti merge cu masina sau cu autobuzele speciale. In zilele de weekend, la ore de varf, poate este mai bine sa iti cumperi dinainte online bilet, pentru a evita coada de la case. Cele mai populare flori aici sunt lalelele, unul din simbolurile Olandei, anual fiind plantate peste 700 de feluri de lalele. Ele sunt acompaniate de o sumedenie de altfel de flori, narcise, zambile, orhidee si cate si mai cate aparitii colorate, intr-un peisaj care nu poate decat sa te incante.

In total sunt 32 de hectare de flori, aranjamente, gradini inspirationale, expozitii tematice. Te poti plimba pe aleile superb amenajate, printre flori de toate culorile. Poti urca intr-o veche moara de vant, pentru o mai buna panorama asupra parcului. Sau poti rezerva o plimbare cu barca pe canalele de apa adiacente parcului, pe langa campuri pline de flori si copaci umbrosi.

Cei… O zi la Keukenhof, parcul florilor” target=”_blank”>Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu