Moda Tendinte

Tragedie in lumea modei

Tragedie in lumea modeiCunoscutul creator spaniol, Manuel Mota, care era si directorul de creatie a casei de moda Pronovias, s-a stins din viata la doar 46 de ani. Circumstantele in care acesta  a decedat nu au fost facute inca publice iar un comunicat de presa foarte clar inca nu a fost publicat. Sunt zvonuri ce aduc ideea ca s-ar fi sinucis insa politistii continua ancheta.

Creatorul a fost gasit mort in Sidges, in apropiere de Barcelona, iar moartea sa a socat  fanii sai.  Faptul ca a fost descoperit un bilet de adio confirma ideea ca acesta s-a sinucis.

Designerul este cunoscut pentru rochiile de mireasa unice, pentru show-urile sale si pentru standardele inalte pe care le practica in munca sa.  Timp de 23 de ani a fost in slujba modei si va ramane unul dintre cei mai cunoscuti creatori.

Moarte sa subita a socat si prietenii si vedetele ce i-au purtat colectiile. La doar 46 de ani a parasit aceasta lume lasand in urma intrebari si regrete.  

Dincolo de tragedie, ramane o colectie fabuloasa, un om ce a facut show-uri extraordinare si un creator dedicat  muncii sale.

RIP Manuel Mota!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu