Moda Tendinte

Toamna e ca vara

Toamna e ca varaStiu, titlul suna oximoronic, insa in acest sezon chiar se aplica. Cateva din tendintele verii ce tocmai s-a sfarsit pot fi lesne adaptate sezonului rece, pastrandu-si frumusetea si mai ales alura chic.
 
In primul rand, broderiile sunt la mare cautare. Daca in timpul verii am purtat bluzele doar peste costumul de baie, evident ca toamna va trebui sa ne ferim cumva de frig. Asadar, bluza pe care am cumparat-o in vara poate fi la fel de bine purtata daca pe sub ea asortam un tricou subtire, sau unul cu maneci.
 
O a doua piesa de vestimentatie care poate fi purtata in aproape orice sezon este vesta denim. Fie ca o purtam in combinatie cu pantalonii din acelasi material, fie ca optam pur si simplu pentru o tinuta sport, ea poate fi usor accesorizata cu o esarfa hippie sau cu o geanta din material textil. Efectul va fi cu siguranta unul de invidiat.
 
Platformele sunt si ele dintre acele elemente care traversseaza sezoanele. Daca asta vara purtam sandale, acum a venit vremea pantofilor sau chiar a cizmelor scurte. Putem chiar folosi si aceleasi incaltari pe care le foloseam in sezonul cald, cu singura conditie ca, pe langa acestea, sa avem si sosete.
 
In ceea ce priveste pantalonii scurti, unul dintre trendurile acestei veri, nici ei nu vor putea fi aruncati in dulap pentru ca raman la moda. La fel ca in primavara, si in aceasta toamna avem parte de dresuri mai mult sau mai putin rupte, evident pe langa pantaloni scurti. Esarfele sunt si aici foarte nimerite, mai ales pentru un look tineresc.
 
In fine, la capitolul eleganta, se stie ca in fiecare sezon tendintele sunt cam aceleasi. Ceea ce se remarca insa ca fiind o reminiscenta a verii in moda sfarsitului de an este rochia lunga. Fie ca o purtam la o receptie fie chiar la o iesire cu prietenii, aceasta are o mare revenire in randul preferintelor creatorilor de moda, si  de ce nu, si al fashionistelor.
 
Toamna aceasta asadar ne va face sa ne despartim mai usor de vara. Chiar daca vremea nu mai e de partea noastra, chiar daca ne intoarcem la eterna problema a hainelor prea multe pe care suntem nevoite sa le purtam in fiecare zi, nu strica sa aruncam din cand in cand o privire in dulapul din sezonul trecut pentru a ne crea un outfit demn de invidiat.

foto Northfoto

Cristina Ghiban

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu