Moda Sugestii

Testati din timp cateva dintre sugestiile de machiaj pentru primavara 2013!

Testati din timp cateva dintre sugestiile de machiaj pentru primavara 2013!Primavara incepe sa ne bata pe la usa si e timpul sa renuntam pas cu pas la machiajul de iarna adoptand treptat cateva dintre noile sugestii de infrumusetare care vor fi in trend in primavara 2013.

Din fericire, schimbarile anuntate de stilisti pentru aceasta primavara sunt relativ putine si foarte simplu de introdus in ritualul nostru zilnic de ingrijire asa ca nu va fi deloc dificil pentru noi sa ramanem in pas cu moda, pastrand in acelasi timp si stilul nostru personal de machiaj si ingrijire corporala in general.

1. Raman la moda ochii subliniati pe toata circumferinta cu o linie subtire de tus precum si straturile succesive de mascara necesare pentru generarea unui look de scena, in acelasi timp teatral si stralucitor.

2. Tunsorile in 2013 mizeaza pe de o parte pe parul mediu si cel lung, care sa permita aranjarea intr-o coafura lucioasa si in valuri, in stilul anilor '30-'40, dar exista si propuneri interesante in special pentru parul scurt, care de fapt trebuie sa fie tot cam de lungime medie, aici stilistii intrecandu-se in a promova tunsori retro de tip disco, punk, rock, parizian, breton etc.

3. Tonurile in roz si/sau rosu omniprezente in 2012 raman la moda, dar pot fi alternate si cu tonuri mai inchise care imita fructele de padure sau cu tonurile de cupru in nuante diverse.

4. Vrand-nevrand, va trebui sa accentuam serios toate zonele importante ale fetei in 2013, fiind astfel la moda sprancenele ingrosate, buzele super-pline, culorile bogate, pometii evidentiati prin umbre marcate etc.

5. Albastrul, albastrul marin si cenusiul raman inca in trend pentru machierea pleoapelor si la fel e cazul si cu efectul de ochi fumurii.

6. Buzele stralucitoare cu glos vor fi cu incetul inlocuite de cele mate, anul acesta fiind la moda rujurile mate si inchise la culoare, dar ramanand in trend pe viitor si culorile calde ale pamantului precum si eternul rosu aprins, dar in varianta sa mata.

7. In ce priveste vopsirea parului, pentru primavara 2013 se recomanda culorile vii, stralucitoare, care sa puna in valoare tunsorile moderne propuse pentru acest an.

8. Unghiile lungi nu mai sunt la moda, acum fiind timpul pentru unghiile taiate exact la nivelul varfurilor degetelor, rotund, iar pentru ornare sa poate apela fie la un lac sau un gel neutru, fie la nuante insesizabile de roz sau gri deschis.

9. Genele nu sunt nici acestea lasate deoparte, trend-ul in 2013 fiind de a sublinia si chiar ingrosa si aici prin apelul alternativ la pieptene sau dispozitivul de curbare a genelor in varianta lor luxurianta (lush). Serios incarcate de machiaj, genele luxuriante vin sa sugereze spiritul de aventura, personalitatea chic sau senzualitate si pot fi aranjate in cele mai indraznete moduri posibile sub conditia de a fi bine nuantate si evidentiate.

10. Nu in ultimul rand, aspect natural si proaspat este de acum inainte acaparat de fondurile de ten lichide, corectoare de tot felul si blush pentru pometi, aici culorile fiind dintre cele mai gentile si mai diafane posibil pentru a se promova mai bine aspectul de ten natural. Lucrurile s-au complicat putin din acest punct de vedere, vizitele noastre la salon trebuind de aceea sa fie mai dese pentru ca de acasa mai greu va fi sa te descurci de una singura cu machiajul potrivit pentru primavara 2013.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu