Moda Sugestii

Spiritul Rusesc in garderoba noastra

Spiritul Rusesc in garderoba noastraNe este cunoscuta eleganta in stilul unui plimbari in Paris, de aerul chic al unui ceai in Londra sau de haine colorate si sexy ca intr-un bazar din Turcia.
Insa, cum temperaturile de afara ne duc cu gandul la haine groase si trebuie sa fim si in  pas cu moda, astazi vom aborda stilul rusesc.

Prima oara ne gandim la o caciula calduroasa care pe langa avantajele de a fi calduroasa, este si mereu in trend. A facut istorie si a fost inspirata din caciulile armatei, denumita Ushanka.  Moda insa si-a facut treaba de-a lungul anilor si au aparut variante cizelate si mai soft, cu stil si aer misterios.

Rusoaicele detin caciula ca parte din identitatea lor nationala si orice rusoaica care se respecta are in sifonier macar o caciula care sa ii dezvaluie identitatea.

Stilul  rusesc  este asociat cu eleganta, feminitatea si luxul si de foarte multe ori gasim elemente extravangante sau accesorizate cu curaj.  Pe langa faimoasa caciula din blana mai stim de paltonul rusesc, care desi este foarte gros reuseste prin cordonul sau sa marcheze talia intr-un mod unic.  Culorile sunt iarasi toate bine alese iar combinatiile nu dau niciodata gres. Asortat cu o caciula groasa si manusi elegante, nu poti trece neobservata. Stilul rusesc este departe de kitch sau de etalare gresita.  

Sub palton, tot in spirtul rusesc avem rochia din dantela, cunoscuta pentru eleganta si aerul sau boem.  Accesorizata corect poate fi mai mult decat o aparitie.  Fina, delicata si mai ales croita din materiale calitative este un must- have al sifonierului.

Cizmele cu blana sunt iarasi un detaliu de care pe teritoriul Rusiei se tine cont si care a patruns rapid si sigur in moda.  Cu toc, platforma sau comode, raman parte din identitatea trendului rusesc si o „marca inregistrata” a acestuia.

A adopta un stil cu aer de vodca este provocator si tentant, acest stil fiind departe de conformism, insa tot efortul se merita iar aparitia se lasa cu multe priviri. Trebuie doar curaj si initiativa.
 
Мужество!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu