Fashion moments Moda

Shopping news: cariTricoul de duminica, pe CharityGift.ro


Shopping news: cariTricoul de duminica, pe CharityGift.ro

De acum poate sa fie duminica in fiecare zi! Vestea buna este ca SundayFashion.ro este cel mai proaspat furnizor CharityGift.ro, primul magazin online in care toate produsele contin o donatie – un proiect de voluntariat. Asadar, de azi hainutele ubercoolhiperurbane supercalifragilistice vor putea fi achizitionate cu o donatie inclusa – 10% din costul produselor sprijini proiectele ONG-ului Mare Nostrum, la Constanta.

Peste 50 de tricouri, ochelari de soare, accesorii si hanorace sunt de astazi in categoriile „mediu”, „imbracaminte” si accesorii. Creatiile funky de pe CharityGift.ro, unele in exclusivitate in Romania prin Sunday Fashion, apartin unor branduri precum Revolution, Ctrl, Red Issue, Ontour, Hey Pilgrim!, Pa:nuu, Super Sunglasses, SABRE.

Mare Nostrum este un ONG care vine cu o experienta de 15 ani in domeniul protejarii ecosistemului costier si a biodiversitatatii marine. In acelasi timp, Mare Nostrum militeaza pentru a obtine cei 20 mp de spatiu verde per cap de locuitor in Constanta, implicandu-se responsabil si in monitorizarea activitatii autoritatilor publice locale. Proiectele Mare Nostrum vizeaza si implementarea unor sisteme de colectare selectiva a deseurilor in principalele orase din judet. Pana acum, Mare Nostrum a implementat cu succes proiecte in loc…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu