Fashion moments Moda

Shopping news: Cardul are doua functionalitati – cumperi cu el, si te oglindesti in el


Shopping news: Cardul are doua functionalitati - cumperi cu el, si te oglindesti in el
In martie, GarantiBank sarbatoreste luna femeilor prin lansarea unui produs dedicat in exclusivitate acestora – cardul de credit Bonus Card cu oglinda. Acest nou produs, emis sub sigla MasterCard, combina functionalitatile clasice ale unui card de credit, permitand posesoarei sa isi verifice intr-un mod discret si usor machiajul si coafura pe tot parcursul zilei.

Tot pentru doamnele care detin Bonus Card cu oglinda, GarantiBank, impreuna cu partenerii sai, pregaste campanii dedicate, constand in bonusuri speciale la anumite centre de infrumusetare, precum si mai multe rate fara dobanda si promotii in magazine de bijuterii, haine sau accesorii pentru femei.

„Avand in vedere ca aproape 60% din cei 80.000 utilizatori Bonus Card in Romania sunt femei, lansam astazi Bonus Card cu oglinda, primul card de acest tip de pe piata, menit sa ofere doamnelor nu numai o experienta placuta la cumparaturi, dar si un accesoriu personal util. In Turcia, acest produs a fost lansat in urma cu 3 ani si se bucura de un important succes comercial, atat prin prisma functionalitatii duble – card de credit si oglinda, cat si prin beneficiile oferite”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Carduri, GarantiBank….Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu