Moda Stil de star

Sfaturi de la Kim Kardashian

Sfaturi de la Kim KardashianPentru multe dintre femeile de peste ocean si nu numai, Kim Kardashian este un adevarat model de eleganta. Devenita celebra pentru rolurile din mai multe emisiuni de televiziune dar si pentru cel din reality-show-ul Keeping Up with the Kardashians si apreciata pentru frumusetea ei innascuta, Kim Kardashian s-a situat in topul celor mai frumoase femei din lume in anii precedenti si cu siguranta va fi acolo si anul aceasta.

Intr-un interviu recent acordat unei publicatii americane, Kim a oferit citeva sfaturi admiratoarelor, pentru a fi cel putin la fel de frumoase ca si ea.

In primul rand, spune ea, ar trebui sa-ti gasesti un croitor bun. Chiar daca preferi hainele cumparate de la o firma conscarata, nu ar strica sa adaptezi modelele propuse de aceastea corpului tau si sa incerci sa ai tinute unice. Poate o fi o diferenta imensa intre o fusta cumparata si purtata ca atare, si una scurtata pe masura ta.

Apoi, accentueaza-ti talia. Kim Kardashian recomanda folosirea centurii, a curelelor de orice fel, recunoscand ca adeasea apeleaza la designeri insa nu neglijeaza nici piesele vintage.

Evita hainele tip sac. Chiar daca par comode si avantajeaza unele persoane, ele denota cel mai adesea un stil neglijent, inafara modei. In schimb, poti alege rochiile largi, stranse pe talie, care sa evite o imagine care sa mareasca, dimpotriva.

Un alt sfat este acela privitor la lenjeria intima. Kim este adepta corsetului si a acelor piese vestimetare menite sa atenueze formele. Ea recomada femeilor sa poarte aceste piese in orice imprejurare, pentru a se simti bine in pielea lor si pentru a avea certitudinea ca orice rochie sau deux-piece se vor aseza ca si pe corpul modelelor de pe podium.

In fine, Kardashian pledeaza pentru a-ti accepta propriul corp, asa cum este. Important este ca o tinuta sa ti se potriveasca, indiferent de micile defecte pe care corpul tau le-ar putea avea.

In privinta caselor de moda pe care le prefera, cel mai adesea sunt mentionate Thatcher, Antonio Berardi, Preen, Altuzarra, Markus Lupfer si Brian Lichtenberg.

Desigur, nu toate vom putea sa-i urmam sfaturile, insa e lesne de inteles ca unele recomandari stau la baza trucurilor pe care vedetele le folosesc. Daca ele sunt frumoase si celebre, iata un motiv in plus sa ne dorim sa le semanam.

foto Northfoto

Cristina Ghiban

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu