Fashion moments Moda

Rochii de mireasa nonconformiste


Rochii de mireasa nonconformiste

Daca esti o viitoare mireasa nonconformista si te-ai plictisit de rochiile de mireasa traditionale albe, in 2011 ai posibilitatea de a alege o rochie de mireasa originala. Poti opta pentru pete de culoare adaugate pe o rochie de mireasa alba. nuante delicate de crem, lavanda sau argintiu, care pot inlcoui albul clasic. Si daca vrei sa flatezi prin aparitia la nunta ta, poti alege o rochie de mireasa croita prin taieturi si detalii originale.

Iata cateva exemple:

Rochii de mireasa scurte
Deoarece o rochie scurta nu ia in considerare linia clasica a unei rochii de mireasa, o rochie de mireasa scurta ar trebui sa aiba o forma speciala, sa fie confectionata din materiale de calitate si cu elemente originale. Poti alege sa-ti decorezi rochia cu detalii ca: volane, suprapuneri de tul, dantela, flori, panglici sau falduri. Exista doar o singura regula: feminitatea absoluta.

Rochii de mireasa ahitecturale
Aceste rochii sunt descrise printr-o taietura mai acerba, arcurile sunt bine definite si materiale mai grele sunt combinate cu materiale usoare: voal, matase sau organza. In ultima vreme colectiile au curpins modele de rochii de mireasa asimetrrice: cu o singura bretea. Pentru a pastra originalitatea si spititul nonconformist poti alege ca breteaua sa fie…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu