Moda Sugestii

Reflectoarele pe brunete

Reflectoarele pe bruneteCuloarea inchisa a parului este pentru multe dintre noi o completare a trasaturilor noastre. Fie ca alegem blondul , roscatul, ciocolatiul, important este sa ne avantajeze  si sa creeze din imaginea noastra o aparitie ingrijita si speciala.

Astazi, vom pune accentul pe brunete si pe detaliile pe care trebuie sa le urmeze acestea pentru  a scoate toate armele  in jocul atentiei. 

Pentru orice bruneta important este sa nu cada in extrema trasaturilor aspre, departe de finete.  De aceea recomandat este ca din trusa, culorile neutre sa fie  cele mai folosite, astfel  reusesc si sa fie machiate insa sa pastreze si limita de discretie. In timpul zilei nuatele de bej, maro sau piersica sunt cele  mai indicate. Fin,  rafinat insa si dovada de grija.

Condimentele pentru o aparitie cizelata. Fie ca este vorba de o intanlire de afaceri, un interviu sau un ceai cu un prieten orele zilei nu trebuie sa va prinda cu cantitati impresionante de machiaj care va umbreasca naturaletea.

Pentru seara, puteti  jongla cu culorile inchise. Ideea de Smokey eyes este o alegere curajoasa si provocatoare. Orice bruneta devine misterioasa atunci cand machiajul o avantajeaza si dovedeste talentul de a folosi culorile in favoarea ei.  Sa nu uitam de eyeliner, care poate face minuni, prin profunzimea ce o poate acorda privirii, insa si aici cantitatea conteaza. Machiajul ochilor se termina cu atingerea pensulei de mascara ce va aduce look-ul mult dorit.

Pentru obraji, pensula trebuie sa treaca printr-un blush in nuante de piersica sau roz. Important este sa existe o armonie intre culori si tehnica de machiaj.
Daca punem reflectoarele pe machiajul ochilor atunci restul machiajului va fi mult mai simplu, nimeni nu vrea sa concureze un clown.

Pentru a evidentia buzele, vom sta departe de nuantele incolore si vom alege cu curaj pe cele de rosu, grena sau  rujurile mate insa in culorile ce ies din tipare.  Bineinteles, depinde si de ocazie si de momentul zilei. Trebuie sa fim imbracate si machiate pentru cerinta evenimentului si a momentului zilei. Ca si in domeniul accesoriilor, a hainelor si machiajul trebuie sa fie sa se muleze pe ideea de potrivit si finete.

Sa fiti frumoase va doresc!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu