Fashion Quizz Moda

Reducerile de sezon!!!!!

Reducerile de sezon!!!!!Cum se intampla in fiecare an, in aceasta perioada, magazinele cu haine (si nu numai!) au deschis portile reducerilor substantiale. Sezonul reducerilor a inceput pe 15 ianuarie si se va termina pe 29 februarie.
Peste tot, prin mall-uri vezi bannere, anunturi si afise rosii cu reduceri (SALE, SALE, 50%OFF, 70%OFF).

Cred ca cea mai buna perioada de shopping pentru cei care iubesc hainele si isi doresc sa aiba cat mai multe piese diversificate in colectie, este aceasta! Va propun sa va grabiti, deoarece stocul se reduce substantial pe zi ce trece, mai ales daca sunteti posesoarele unor numere mici la imbracaminte si incaltaminte.

Eu am cautat 2 zile la rand numarul meu pentru o pereche de sandale de la Zara, pe care le-am gasit reduse de la 250 ron la 125 ron. Dar a trebuit sa merg in 4 magazine Zara diferite pentru a ajunge intr-un final la numarul dorit, 37. Si cu ocazia asta, am observat ca numerele 37 si 38 se gasesc ceeeeel mai greu, fara indoiala. In rest, multe perechi de 36 si 39 stateau expuse bine-merci. Asadar, daca te incadrezi in categoria femeilor care poarte 37/38, sansele iti sunt minime de a te incalta acum.

In ceea ce priveste procentul reducerilor, acesta se incadreaza intre 50 si 70. In general magazinele cu preturi accesibile au si reduceri mai mari. Guess, Gucci si alte cateva branduri mai scumpe aveau reduceri de doar 50%, in timp ce Zara, Bershka si TinaR se duc lejer la 70%.

Am colindat mai multe mall-uri pentru a vedea daca se respecta peste tot aceasta magie a preturilor reduse si am fost placut surprinsa sa observ ca toate magazinele se incadreaza in tiparul reducerilor. Alaturi de hainele reduse, sunt si colectiile noi pe care le poti admira… si cam atat. Dar daca ti-ai pregatit portofelul mai bine, te vor incanta, cu siguranta, si ultimele haine aduse.

Voi ce credeti? Care este cea mai buna perioada de shopping? V-ati achizitionat ceva recent?
Spor la cumparaturi!

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu