Fashion Shows Moda

Recomandari pentru zilele friguroase cu accente de galben, bordeaux si verde

Recomandari pentru zilele friguroase cu accente de galben, bordeaux si verdeVine Iarna… Fulgi de zapada…Sarbatori cu aroma de scortisoara si muguri de pin… Sarbatori cu stil si clasa.

Culori tentante, croieli sic, casmir si lana fina, matase si piele intoarsa – toate acestea cu un dram de indrazneala, alcatuiesc combinatiile Vicomte A. Paris., care va propune sa petreceti zilele racoroase si week-undurile cu prietenii in tinutele care iti dau un look aparte si cu atitudine.

Clientii brandului francez, apreciaza ca Vicomte A. Paris. prin tinutele sale le poate oferi acea stare de a fi diferit si de a te simti altfel.

Si EL si EA au posibilitatea sa combine pantaloni gabardine , camasi fine si pulovere din casmir iar elemetul nelipsit in acest sezon rece, Parka de iarna este accesorizata cu blana naturala. Cei mici pot fi in acelasi trend cu adultii cu tinute complete ca si ale parintilor lor Vicomte A. Paris este un brand frantuzesc premium de haine si accesorii pentru femei, barbati si copii, brand creat de vicontele Arthur de Soultrait. Vicomte A. Paris se găsește în peste 400 de magazine din lume.

Fii alaturi de noi in Mall Promenda (etajul 1) pe Facebook si online, pe ww.vicomte-a.eu

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu