Fashion moments Moda

Produse lucrate manual la Targul ILoveHandmade


I love handmade Pe 10 si 11 Octombrie (Sambata si Duminica) ILoveHandmade.ro va invita la targul de produse lucrate manual, unde peste 70 de tineri artizani isi vor expune creatiile.

Evenimentul se va desfasura in curtea Muzeului de Istorie al Municipiului Bucuresti (vis-a-vis de Universitate si Teatrul National). Aici va vor astepta cercei si margele lucrate din lut, lemn sau pasta fimo, tricouri pictate, hamace, obiecte decorative dar si turta dulce delicioasa si dulceturi preparate in casa.

Intrarea va fi gratuita pentru vizitatori si cei mai norosi dintre acestia se vor putea bucura de cateva premii inedite: un curs de tango argentinian oferit de Fabrica de Tango, cosmetice naturale oferite de Buru-Buru, gentute si curele impletite dar si un set de ceai.

Asa ca fie ca vrei sa sarbatoresti inceperea anului universitar sau pur si simplu intrarea in drepturi a toamnei, te asteptam pe 10 si 11 Octombrie in centrul Bucurestiului, la Muzeul Municipiului Bucuresti pentru o sesiune de…"fun shopping".

Pentru mai multe informatii, va asteptam pe: www.ilovehandmade.ro/targ

Despre ILoveHandmade.ro

ILoveHandmade.ro este locul de intalnire al iubitorilor de handmade din Romania. Pe site puteti gasi tutoriale despre cum se creaza produsele handmade (cu articole scrise chiar de catre artizani), despre evenimentele de profil dar si informatii despre diversi creatori.

 

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu