Fashion Shows Moda

Primvara cocheta in stilul Takko

Primvara cocheta in stilul TakkoLuna martie este luna primelor flori, este luna femeii, este prima lună de primăvară. Renunțăm, ușor-ușor, la hainele groase și căutam bluze mai subțiri, rochii și tricouri pe care să le purtăm sub un sacou sau un cardigan ușor. Luna martie este luna în care mergem (mai des) la sală, la piscină, prin parcuri sau la o terasă, în zilele cu soare.
Pentru această lună, TAKKO propune ținute colorate, versatile, în ton cu cerințele personale. Bluze, rochii și jachete care ne cuceresc și ne fac să visăm la zilele călduroase de vară. Pantalonii în culori deschise sau un blug subțire sunt obligatorii pentru o femeie care se simte bine în pielea ei. Costumele de baie încep să fie căutate din această lună, așa că, în magazinele TAKKO acestea devin obligatorii. Articolele sport sunt prezente în fiecare lună, dar odată cu venirea primăverii, simțim nevoia de a achiziționa obiecte vestimentare noi, în culori atrăgătoare.

Accesoriile înfloresc și ne pot ajuta să transformăm o ținută banală în una deosebită. Și pentru că sunt zile capricioase și nu se știe niciodată când apare soarele, este obligatoriu să avem în geantă o pereche de ochelari de soare stylish. Mărimile mari sunt prezente de fiecare dată, pentru că fiecare femeie este frumoasă și deosebită, indiferent de standardele impuse sau observate de-a lungul anilor. Pentru că primăvara și copiii au nevoie de reîmprospătarea garderobei și de un look nou care să spună ceva despre personalitatea lor, TAKKO ne propune ținute colorate și jucășe și pentru ei. Să avem o primăvară senină, colorată și plină de flori, în stilul TAKKO!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu