Moda Stil de star

Primăvara aceasta, imprimeurile florale transformă trenciul într-o piesă statement

Primăvara aceasta, imprimeurile florale transformă trenciul într-o piesă statementÎndrăznește să porți Mathilde!

Prospețimea și vitalitatea primăverii își fac loc, încet-încet și în garderoba noastră. Imprimeurile florale nu pot lipsi, alături de culorile solare și de accentele hippie, care să aducă un aer boem ținutei. Recomandarea de sezon de la Mathilde: rochiile cu un croi lejer, care să asigure libertate de mișcare. Materialele fluide contribuie la acel look relaxat pe care ni-l dorim cu toatele!

Iar dacă ești adepta unui stil casual-sport și ești dependentă de jeans, nu uita că poți aduce o notă de “wow” unei ținute banale, adăugând o piesă statement. Iar sezonul acesta, trenciul cu imprimeuri florale este exact acea piesă statement pe care o căutai, pentru a scoate din anonimat eterna pereche de jeans, în combinație cu un tricou. Sau, poți opta pentru bomber jacket cu imprimeu floral, pentru un efect similar.

Îndrăznește să porți Mathilde! Îndrăznește să te lași în voia stilului tău natural, cu un plus de “acel ceva aparte” care să fure toate privirile!

Reprezentanțe Mathilde Romania: Baia Mare, Brașov, București, Cluj, Constanța, Iași, Timișoara, precum și în rețeaua distribuitorilor din întreaga țară; Pentru vânzări online accesați www.mathilde.ro, iar pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte, urmăriți-i în social media.

Facebook:  https://www.facebook.com/MathildeRomania

Instagram: http://instagram.com/mathilde.ro

Pinterest: https://www.pinterest.com/mathilderomania/

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu